mindjušar
Član
Osušiće se,taman jedan list dobio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za ambroziju i tatulu samo mehaničko uništavanje, ko što je rek'o mindjušar...Gallant super 1.2l/ha i uskolisnih ima da nema a soji neće ništa biti!
Sledeće godine plati zastitara,jeftiniji su od tih što sede pred dućanomLepa rec mehanicko unistavanje........pa ko da je mehanicko unistava jos malo pa ces biti duzan da placas ovima pivo ispred ducana jel su ugrozen!i od svih funkcija samo im je ostala natezaca ruka cak nece ni sami da otvaraju pivo nego gazda da im otvori.Nekad ljudi kopali za novce,kuruze,svinje,prasice sad nece ni za zlato.Pišta jednom rečju najebo si....
Može i u cvetanju s njim da se prska?Gallant super 1.2l/ha i uskolisnih ima da nema a soji neće ništa biti!
nemoze nicim,ali ja sam prosle godine prsko po mraku i opet imao 3t po kj.Može i u cvetanju s njim da se prska?
Ne mesaj je sa drugom kada budes vrsio.Bice kao da je modifikovana na testu.Danas smo matori i ja oprskali totalom jedno jutro,gde je jesenas ambrozija bacila seme rucni spric pola kante od 5l preseceno na pola navuceno na spric i kroz red redom,dobice i soja po malo ali sta cu ako ovako ostavim preovladace ambrozija.Dali ce se soja koja je dobila malo totala po jednom il dva lista osusiti skroz ili ce umanjiti rod...ovo do sad nisam radio ali ovu foru sam video ovde na forumu i nemam druge alternative jer je soja velika a motika ne moze u red...