Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi koliko kilograma semena vama ide po jutru,ja sam sejao na razmak 3,3 cm i islo je 85 kilograma to mi je nesto puno.
Sejano na 50 cmNa 50 ili 70......
Pa onda je to to mada je iseme malo krupnije balkan je u pitanjuNa 70 ja sejem sebi i idem na 3.8 i ode oko 50kg,da bi potrosio 50 kg na 50cm moras ici preko 4......mislim da mi je kolega rekao da ide na 4.5
Na 70 ja sejem sebi i idem na 3.8 i ode oko 50kg,da bi potrosio 50 kg na 50cm moras ici preko 4......mislim da mi je kolega rekao da ide na 4.5
Auu,smanji ribu majstore,malo je to puno,zar ne misliš?
Ne znam zašto,to je tada bila prva pneumatska u selu,soja se nije još sejala u privatnom sektoru,znači samo kukuruz,dnevno u proseku 25 jutara pa ti računaj...
Za koliko sezona@ Mindjusar,sta je tu cudno.......(700 jutara)
znam ko je sejao i vise od toga sa 4 reda olt
Da su terali ko pomahnitao,4.4kj/sat sa četvororednom,vpleo bi videti te redove,sastave i NICANJE,ali svako to radi drugačijeMoze dosta da se poseje,imali su moji situaciju sa Nodetkom 4 reda da za dan-noc i dan poseju 105kj,znaci samo se vozaci menjali,sejalica i traktor nisu dolazili kuci.
Za koliko sezona
Sejao sam,kadgod sa četvororednom i blizu 400kj,s početka već treba prskati,a još ima da se seje,zaspeš i sanjaš redove
A 700kj je min 30 EFEKTIVNO RADNIH DANA,za moj pojam je to i nezamislivo i neizvodljivo
Kako jbt,koliko traje dan u BavaništuIpak to izlazi oko 3kj na sat.Jbg tad je bilo 2-3 pneumatske u selu i guzva neverovatna.Tad se i beracem radilo po 200-250kj za sezonu a ja sad kad 30 kj trebam da oberem smrkne mi se.Izvinjavam se za off.
Koja je to sorta u pitanju? Ja sejem na 3cm Save koja je krupna i ode 44-45 kg/kj...
Kako jbt,koliko traje dan u Bavaništu
Kod mene obično 24h
Dan-noc i dan sam napisao,a to je oko 36 sati +,- 1sat.Kako jbt,koliko traje dan u Bavaništu
Kod mene obično 24h