Srdjan Žorž
Član
Juce zavrsena vrsidba soje na 3,2 h oko 3,2 tone sa dosta vlage i zelenih mahuna.Danas se prosipa po dvoristu i solarno susenje.Zaboravih da napisem da je sorta Gorstak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam mu parao i nosio vodu na njivu@Saleso
dajte malo vise podataka sorta vreme setve i koja agrotehnika. Svaka cast sogoru.
njiva je bas tamoTa kisa koju spominjes je bila samo na jednom malom delu i to potez Sombor Stapar a ostala okolina je dobila nista .
Koja je razlika u rodu Fantasta u odnosu na druge sorte?Sale da ste posejali Fantast bio bi vam veći prinos. Kod mene je Fantast rodio odlično juče je skinut a prinos za ponos.
ista njiva danasevo i moje,nisam je obilazio od prskanja sa akaricidom protivu grinja,nisam bas najbolje brojao redove pa je ispalo taman za analizu onog vecitog pitanja jel to vredi ili nevredi raditi?
[/IMG][/IMG]
Sale da ste posejali Fantast bio bi vam veći prinos. Kod mene je Fantast rodio odlično juče je skinut a prinos za ponos.
Od agrotehnike voda tj. Kiša@Saleso
dajte malo vise podataka sorta vreme setve i koja agrotehnika. Svaka cast sogoru.