Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel može soja da se ostavi za seme kao druga reprodukcija?
Danas počeo kod mene,Fantast 1440 kg po kj,strašno kako je dobro izgledao pun mahuna ali zrno prilično sitno.Posejan sa 35 kg/kj.Zemlja odlična za soju.
Radili smo uslugu na istom terenu da nisam bio na njivi ne bi verovao 2200 kg po kj Rubin sejan na 70 cm,zrno ko kliker.
- - - - - - - - - -
Za sada se najlošije pokazao Balkan i kod dobrih domaćina je prilično podbacio i to na najboljoj zemlji o lošijoj da ni ne pričamo.
Generalno koliko mi se čini da ove godine novosadske sorte kaskaju za selsem-ovim sortama+angela.No o rezultatima u ovoj proizvodnoj godini na kraju.
Znaci sledece godine nemoj zalivati.Pre neki dan skinuo soju koju sam dva puta zalio 1750kg po kj juce skinuo soju koja nije zalivana 2440kg/kj ostala mi jos jedna koja je zelena tj ima u doljama mnogo zelene
juce skinuo soju koja nije zalivana 2440kg/kj.....Kolega jel ti to ozbiljno!???
Nikola šta je uzrok? Predusev, đubrenje, zaostala hemija, tip zemljišta, možda neka greška u agrotehnici?