lucky.serbia
Član
Koja ti je to sorta, secas li se datuma setve?Slika od pre par dana zalivena drugi put.
[/IMG]
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja ti je to sorta, secas li se datuma setve?Slika od pre par dana zalivena drugi put.
[/IMG]
Koja dizna i koji pritisak
Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока
Znaci slab bunar. Ja imam jednu soju koju sam zalio pre 15 dana sa oko 40 l/m2. Sutra idem da vidim sta kaze.
Što više obilazim atar ,potvrđujem tvoju tezu,fantsat došao najgori.Trijumf se nekako drži a sme sam se kladiti da će biti najgori.Trenutno Apolo i Maksimus vode pratte ih trijumf,Venera a Fantast po mom skromnom mišljenju na poslednjem mestu.Fortunu koja je posejana na presejano žito nisam obišao.Sačekaću kantar.Balkan je jedna od sorti koja najvise podbaci u susnim godinama. Ja od te kobne 2012 vise je ne sejem. Stanje u ataru pokazuje da i Fantast je slican Balkanu. Visoka biljka ali sa malo mahuna. Usvakom slucaju bice lose ali na par parcela opet se nadam da ce Trijumf biti za nijansu bolji.
Kilava godina,puno biljaka = pobednik.Ovršeno danas 13kj od "ogleda", 10380kg, 2% primese, 9.2% vlaga
Talianu je pogodio " pobednika"
nedjubri se kod vecine
I rodiće taman toliko više koliko veštak košta ... proveravano više putaKod mene se djubri redovno,bas zbog susnih godina i uvek je razlika sa komsijskim ocigledna sto se tice vegetacije.
I rodiće taman toliko više koliko veštak košta ... proveravano više puta