Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mica967 je napisao(la):moju soju sam juce ospartao a ovih dana planiram prihranu preko lista![]()

Ja mislim da ide oko 300gr po jutru ali nisam siguran uzmi to sa rezervom.kloki je napisao(la):ja bi prihranio urejom pošto je imam ali neznam koliko i dali joj može nauditi![]()

a ureja mislim da ide toliko ali nisam siguran neka proveri još negde.Mislim da sam pogrešio 300 gr je ipak malo jer sam sad našao da recimo za kukuruz pri visini od 10-15 cm podnosi količinu UREE od 20kg u 100l rastvora a šećerna repa podnosi količinu od 30-40 kg sa 300-500 L vode a za soju nema nigde podatak,ali neverujem da je baš tako malo tako da se izvinjavam na dezinformaciji.MARČELO je napisao(la):Ja mislim da ide oko 300gr po jutru ali nisam siguran uzmi to sa rezervom.kloki je napisao(la):ja bi prihranio urejom pošto je imam ali neznam koliko i dali joj može nauditi![]()
![]()

koja je grupa zrenja.to je kasnija