Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meshter je napisao(la):Slobodno mozes da prskas soju sa fusilade i kad cveta, meni se desavalo da prskam sa fusilade kad je soja toliko velika da traktor jedva prolazi kroz nju i nije bilo problema sa cvetovima i sa prinosom
Znaci dok se moze u nju prskaj......cicimoric je napisao(la):meshter je napisao(la):Slobodno mozes da prskas soju sa fusilade i kad cveta, meni se desavalo da prskam sa fusilade kad je soja toliko velika da traktor jedva prolazi kroz nju i nije bilo problema sa cvetovima i sa prinosom
POTVRDJUJEM OVAJ ODGOVOR. Redovno prskam protiv sirka kada soja ima cvetove pa cak i mahune
Jel to važi samo za fusilade ili može bilo koji drugi herbicid koji je namenjen za uskolisnate korove?meshter je napisao(la):Slobodno mozes da prskas soju sa fusilade i kad cveta, meni se desavalo da prskam sa fusilade kad je soja toliko velika da traktor jedva prolazi kroz nju i nije bilo problema sa cvetovima i sa prinosom