Kengur
Član
Pa i mi o tome i govorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dukej je napisao(la):@ Kengur
Ja sam dobio doplatu od 1.5 din na onih 30 din. Zavisno od toga kad je ko dobio novce bilo je da li će ili ne dobiti još taj 1.5 din. Ja sam moju soju obračunao i naplatio dosta kasno pa sam možda zato dobio tu doplatu.
Kengur je napisao(la):Vidis, svaka zadruga ima svoju politiku
dukej je napisao(la):Te privatne zadruge će teško nešto dati kooperantima ako to može ostati njima. Radio sam i ja nekad sa njima i još sa nekima, pa kad sam video koliko je sati jednostavno posle pravio ugovore na drugom mestu. Nikad ništa nisam uzimao na ugovor, sve što treba uglavnom kupim za keš i onda ti "organizatori" proizvodnje samo lepo na kraju dobiju moj proizvod na kom ostvare debelu maržu a da nisu uložili baš ništa osim lista hartije kao ugovora o proizvodnji. I na kraju da me zavitlavaju za cenu i plaćanje, neka hvala, uopšte nisam sentimentalan po tom pitanju i idem gde mi je bolje.