Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da se najbolje pokazala , bar zasad.....zeljko025 je napisao(la):@MARCELO
sorta je Balkan
a sačma im je oko 300 dolaraDeni je napisao(la):u Americi GMO soja 380 dolara/tona , oko 29.70din, a mi da damo NON GMO za 27din i neki kusur ne dam!
Neznam za sortu Balkan ali za sortu Gorštak mogu da kažem da se kod nas u Pazovačkim atarima najbolje pokazala preko 25 meteri po jutru ,nešto je sitnije seme ali zato ima mnogo mahuna a i klijavost je bila dobra . Zeljko 025 koju si agrotehniku radio ?IMT-550 je napisao(la):Izgleda da se najbolje pokazala , bar zasad.....zeljko025 je napisao(la):@MARCELO
sorta je Balkan
bojcetic je napisao(la):Jedno pitanje za vas. Sta ima vecu gustinu soja ili psenica? Dakle cega vise stane u kubni metar?
privatno,nije firmatopalovic je napisao(la):MONTOYA
gde si predo?
bacan je napisao(la):mi dajemo za 100 kg soje 80 kg sojinog griza
@ zeljko 025 agrotehnika ti je slična kao i kod mene stim što je meni predusev bio kukuruz , osoku nisam bacao, pred zimsko oranje stavljeno je 150 kg/ Kj NPK 15:15:15 ,isto dva prskanja , prvo pulsarom 1l/ H a drugo selekt superom protiv sirka stim što sam stavio i folijarno đubrivo murtonik i takođe jedna međuredna kultivacija a moj komšija koji ima samo 1 jutro zemlje prošao je još bolje ne sa prinosom nego sa manjim ulaganjima jer nije stavio ama baš ništa đubriva , nije ni prskao od sirka a nije ni folijarnu prihranu radio skino je čistog 25 meteri tako da kad stavi na papir ima veću dobit samo je šteta što nema više zemlje odavno bi on sišao sa i seo uzeljko025 je napisao(la):@MARCELO
agrotehnika-predusev je bilo zito baceno je 7 cisterni osoke pred garenje,pred zimskoo oranje je baceno 200kg NPK 15:15:15 po jutru bilo je dva prskanja protiv korova i jedna prihrana preko lista sredstvo se zove slavol i jedna medjuredna kultivacija.