Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mani je neces posle moci da je ovrsis ima da poludi...............zorancile je napisao(la):Da probamo da je orežemo makazama za lozu, pa da vidimo šta će biti?
Pa jeste najbolje je probati na svojoj parceli (nekoj manjoj ) ili nebitno jedn deo parcele 10,15,20 ari i onda napraviti Ogled i znati i videti tacno sta i kako......abro je napisao(la):Iskustva i priče su nam slične koliko primećujem. Lično mislio sam ove godine za probu pokositi, istarupati jedan deo parcele pa da i to čudo probam ali godina ko godina nije se stiglo.
sasa22 je napisao(la):ja sam cuo da drzava organizovano tarupira ali uglavnom po Macvi, oko Mosorina...
Misli na genetski modifikovanu soju koju drzava unistava.ljakse je napisao(la):kako misliš država organizovano?
Ja znam da cak i tanjiraju parcele gde je GMO i to oko Sajkasa,Kaca,....oko NSmeshter je napisao(la):sasa22 je napisao(la):ja sam cuo da drzava organizovano tarupira ali uglavnom po Macvi, oko Mosorina...Misli na genetski modifikovanu soju koju drzava unistava.ljakse je napisao(la):kako misliš država organizovano?
Pa kod nas...........bojcetic je napisao(la):A sojina sacma bude na kraju skuplja od soje![]()