IMT-550
Član
A i pljeskavica........šandor je napisao(la):Biće soje biće salama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A i pljeskavica........šandor je napisao(la):Biće soje biće salama
Pa bas tako a i kad jedes pljeskavicu sa sojom osetis kad je soja unutra a sa brazilskom neeeeeeeepaorpaor je napisao(la):Bolje i od soje nego od brazilske svinjetine iz '72.
na koliko cm u redu si sijao ako je medjuredni 70cmzlaja je napisao(la):
Ja sam sijao soju prvi put ove godine na 12,5cm sa žitnom sijačicom za svoje potrebe,neka Osečka sorta i bez bakterizacije,za sada dobro izgleda pa ćemo videti kakav će prinos da bude.paorpaor je napisao(la):Prati taj kumov "ogled" jer me strasno interesuje. Ja sam nameravao ove godine da sejem na 25 cm ali nisam stigao.
Sijano na 3 cm sa pločama 48 rupa dupli redovimladenmaso je napisao(la):na koliko cm u redu si sijao ako je medjuredni 70cmzlaja je napisao(la):
Ja mislim da seju normalno celu parcelu na 70 , pa onda gleda da mu naredni to jest novi redovi dodju na pola od 70 to jest na 35 tako da ide pored traga tockova traktora , ja bar mislim , neka kloki objasni ali mislim da gusce od 45-50 netreba ici ma koja grupa zrenja da je u pitanju......zorancile je napisao(la):Kloki, kako to sejete? npr. na 6 cm, pa onda po istom tragu?
Hvala paorpaoru i macvaninu U mom slučaju ispada da je bolje da sam ove godine sadio na 70 a ne na 50 pošto je kod mene soja već zatvorila redove a zbog ovih kiša i lošeg provetravanja pojavila mi se plamenjača na donjim listovima ,neki su samo dobili tačkice a neki listovi su skroz požuteli .IMT-550 je napisao(la):Prva liga , nego ima li razlike u prinosu kod setve na 50 i 70 cm , kako sam gledao slike od nasih clanova i na 50 i 70 su odlicne soje e sad u cemu je stvar....