danger
Član
zaboravio sam da kazem da uz tu jacu kobinaciju pivot+deltazon i sirku pala glava,skroz pocrveneo jedino posle ovih kisa izasao novi mali al cemo i njega da suzbijemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa pivotom sirak samo moze da ''klecne'' a nikako mu prema mom iskustvu ne moze ''pasti glava''. Kad ''klecne'' onda ustane, a tada je soja vec prerasla za ponovno prskanje i sigurno da se to ponovno prskanje sirka odrazava na prinos.danger je napisao(la):zaboravio sam da kazem da uz tu jacu kobinaciju pivot+deltazon i sirku pala glava,skroz pocrveneo jedino posle ovih kisa izasao novi mali al cemo i njega da suzbijemo

,a da hibridni samo pogledas spartacem on vec uvene a divlji je cudo,jos da kazem nesto o spricanju soje,neko je rekao kad sam pisao da sam spricao pivot deltazon 0.3l i 1.5l i da je klonuo i sirak i da ce sirak ustati i nastaviti ali nije,jednostavno je istrunuo,ima di pokoja sitna travcica i novi sirak koji je krenuo od ovih silnih kisa,tako da sam ja sa ovom kombinacijom zadovoljan jer super suzbija cicak ambroziju deluje i na sirak,nisam bio u mogucnosti da slikam,a isto tako sreze i suncokret,ostane zakrzljao koji je jaci a slabije i unisti,al se ipak mora protrcati i pocupati sto je ostalo