e to isto ja radim,pre dva dana uradio pola na parceli 5h,prosle godine bio suncoket 111 i kad je doslo vreme da ga skinem probao i bilo vlage,ajd sacekacu kad ono se zakisilo i nikako,posle popadao dosta i prezreo pucale glave i jos sam kupio glave za kombajom dokse vrsilo,posle pustio da nikne pa zatanjirao,kasnije nikao drugi i njega zaorao i opet ga ima,najbolje ga je iscupati ili do zemlje oseci jer ako se samo glave skinu istera drugu bocno,to je ludilo jer ga se jako tesko resiti,spartao sam soju i dosta toga isekao,i sad kad sam dosao a ono koi sam spartao i spartac ga odsekao 90% i on pao lego na zemlju ali nevene nego napreduje i zivi od onih 10% sto ostalo vuce vlagu i prezivljava
,a da hibridni samo pogledas spartacem on vec uvene a divlji je cudo,jos da kazem nesto o spricanju soje,neko je rekao kad sam pisao da sam spricao pivot deltazon 0.3l i 1.5l i da je klonuo i sirak i da ce sirak ustati i nastaviti ali nije,jednostavno je istrunuo,ima di pokoja sitna travcica i novi sirak koji je krenuo od ovih silnih kisa,tako da sam ja sa ovom kombinacijom zadovoljan jer super suzbija cicak ambroziju deluje i na sirak,nisam bio u mogucnosti da slikam,a isto tako sreze i suncokret,ostane zakrzljao koji je jaci a slabije i unisti,al se ipak mora protrcati i pocupati sto je ostalo