Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PO ekološkoj katastrofi koju izaziva ,komotno ,ali po količini hp. nisam sigurasn.Da li ovaj ide na traktorpuling?
E danas sam ubacio motor od tamica M34-v 64ks u ferguson 533,ide ferdza ko lud,slovi se.. to sam dugo planirao,prvenstveno zbog beraca kukuruza,ostala mi okretnost traktora skoro ista a dobio je na snazi. Sta vi mislite o toj prepravci?
Džabe ti konjaža okretnost kad traktor nema kileE danas sam ubacio motor od tamica M34-v 64ks u ferguson 533,ide ferdza ko lud,slovi se.. to sam dugo planirao,prvenstveno zbog beraca kukuruza,ostala mi okretnost traktora skoro ista a dobio je na snazi. Sta vi mislite o toj prepravci?
Džabe ti konjaža okretnost kad traktor nema kile
ubacujem slike cim popravim USB na kompu...Roli ubaci koju sliku da vidimo kako izgleda mašina, i napiši šta si sve prepravljo.
Hahaaa... moracu dodati jos valjaka...Idi begaj, sad ćeš morati da staviš na berač još jedan par valjaka, malo će mu biti ova 4 para
Jeste,najbitnija mi je snaga na kardanu,zbog beraca,nerazmisljam puno o kilazi a nije ni to problem nabaciti neki teg.Meni je problem bio sto trojka nije mogla da se bori sa beracom prvom brzom,a sad sa ovim motorom ce leteti..Nije sve u kilama. Nekom je bitnija snaga na kardanu.
pa nema reduktore,al to nema to veze,on i dalje ide istom brzinom jel menjac od 533 je koliko ja znam sporiji od naprimer 558 i zato nema reduktore.. jel tako?Obratite pažnju da IMT 53x nema reduktore
reduktori nisu postavljeni zbog brzine....pa nema reduktore,al to nema to veze,on i dalje ide istom brzinom jel menjac od 533 je koliko ja znam sporiji od naprimer 558 i zato nema reduktore.. jel tako?
Pa zbog cega?reduktori nisu postavljeni zbog brzine....