CAFEZ
Član
Zetor fortera skroz ok u poredjenju sa rusom tek u sledecem veku dok rus savlada tehnologiju i ispusti sekiru iz ruke i dovati se alata da namesti traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima.Ako se secate pre 15-tak.dana pisao sam o motorima industrijskom i traktorskom za imt 533.Isto sto mi je neko od vas rekao za pritisak na pvp,potvrdio je imajstor za agregate koji je dolazio da pogleda motor,stim sto mi je predlozio da odnesem pvp kod bosisite,da je podesi i pregeda.E sad,ja sam taj motor prebacio u moj traktor, umedjuvremenu odneo pvp i dizne kod majstora,pregledao pumpu ona je dobra podesio je kako treba,stavio mi nove uloske na sve tri dizne,i vratili smo pumpu i dizne.Prekjuce je bilo prvo paljenje traktora,upalio je.I juce palio sam ,pali na prvui jutros takodje proba,isto pali na prvu.Ali kad ga upalim sa vrlo malim gasom on upali posle dve tri sekunde se ugasi,a kad ga palim sa malo vecim gasom upali ali mu je prvi minut rad motora neravnomeran,sam dodaje i smanjuje gas,a na auspuhu se cuje kao puff(blago pukne)ali ne uvek.Sta li bi to moglo da bude? oduzio sam,izvinite