ovcar80
Član
Nasao sam coveka koji radi na odrzavanju agregata,treba sutra da dodje i ponese katalogo i tacno mi kaze kakva je situacija oko motora.Hvala.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima ga i sa drugom izvedbom umesto reduktora ima planetar slican kao 558 samo je spakovan unutar trube to je malo bolja verzija ja mislim da je ruzan
nikad cuo za 551sa planetarnim reduktorima je imt551 i mnogo bolji od imt555
sa planetarnim reduktorima je imt551 i mnogo bolji od imt555
i ja imam takav...samo sam ubacio motor od 560-ke i na njemu je Carlo Pesci utovarivac stajnjaka....samo to radi....ja ga imao al u knjizici pisalo 551 to je motor od 50ks kao na landinu kod mene ih ima dosta i znamo ga pod imenom 551 mada ga mnogi zovu englez,a i nisu bili losi bas su trajali ja sam prodao drugaru on resio do detalja da ga sredi kad je rasturio menjac nije imao sta da pipne sve ko novo osim nekog lufta u jednom bocnom reduktoru
ma jesam....9 godina vec radi samo utovar....samo sam rekao sta fali....izgleda da ti mnogo oces od njega optereti ga malo produzavaj stabilizatore
Da mene pitas Zetor, nisam nešto ljubitelj Ruskih mašina, koliko ljudi stanu u kabinu u Rusa i koliko u Zetora?