Slobodna diskusija o traktorima

Nasao sam coveka koji radi na odrzavanju agregata,treba sutra da dodje i ponese katalogo i tacno mi kaze kakva je situacija oko motora.Hvala.Pozdrav

Pritisci su isti.Razlika moze biti u podesavanju i u regulatoru gasa.,Postavis na taj motor svoju PVP i to je to.

---------- Poruka napisana u 21:05 ---------- Prethodna poruka je at 21:02 ----------

ima ga i sa drugom izvedbom umesto reduktora ima planetar slican kao 558 samo je spakovan unutar trube to je malo bolja verzija ja mislim da je ruzan

To je mf 65.

identican kao mf65 samo motor ima kao na zadrugaru sa linijskom pvp i ima blokadu dif,mislim da je to prvi model koji se proizveo u imt

ni ovako ne znam...znam za staru65-icu koja se proizvedela u IMT-u....sa linijskom pvp.....a onda se jos zvala fabrika ITM(Industrija Traktora i Masina)

ja ga imao al u knjizici pisalo 551 to je motor od 50ks kao na landinu kod mene ih ima dosta i znamo ga pod imenom 551 mada ga mnogi zovu englez,a i nisu bili losi bas su trajali ja sam prodao drugaru on resio do detalja da ga sredi kad je rasturio menjac nije imao sta da pipne sve ko novo osim nekog lufta u jednom bocnom reduktoru

ja ga imao al u knjizici pisalo 551 to je motor od 50ks kao na landinu kod mene ih ima dosta i znamo ga pod imenom 551 mada ga mnogi zovu englez,a i nisu bili losi bas su trajali ja sam prodao drugaru on resio do detalja da ga sredi kad je rasturio menjac nije imao sta da pipne sve ko novo osim nekog lufta u jednom bocnom reduktoru
i ja imam takav...samo sam ubacio motor od 560-ke i na njemu je Carlo Pesci utovarivac stajnjaka....samo to radi....

izgleda da ti mnogo oces od njega optereti ga malo produzavaj stabilizatore
ma jesam....9 godina vec radi samo utovar....samo sam rekao sta fali....

---------- Poruka napisana 04-03-12 u 22:39 ---------- Prethodna poruka je 02-03-12 at 21:48 ----------

e sutra velika radna akcija...vucemo djubar....4 traktora i 3 rasturivaca....(MTZ-1221+7tonka,IMT-560+ 4tonka,TD6006+4tonka i IMT-577+utovarivac)bice postavljene slike sutra uvece:osmeh:

Danas sam se prepirao sa jednim poznanikom oko traktora. Naime, radi se o tome koji je traktor sposobniji i jednostavno "bolji". U pitanju su Zetor 7745 i Belarus MTZ 820 ravni most (moj traktor iz snova). Ja sam na strani ruje a poznanik na strani Zetora (čiji je inače vlasnik). Pošto sam ubijedjen da je ruja bolji, jači, brži i jednostavno sposobniji, molio bih vas da mi pomognete ili da me opovrgnete a ja ću sve to da pokažem poznaniku, ovako ne mogu da ga ubijedim jer nisam radio sa tim traktorom. Rasprava se vodila uz pretpostavku da imamo dva nova traktora, znam da se 7745 više ne proizvodi pa samo usvojili pretpostavku da imamo novog zekonju i novog ruju. Koji je dakle teoretski i praktično bolji i po čemu?

Ko hoce realno da kaze rus je bolji u svakom pogledu osim komfora. 820 moze da pojede zetora za dorucak.
Svaki cigo svoga konja hvali.

Nazad
Vrh