Vlada B.B
Član
Ne znam ja koju kilazu ima 578 ili R-76,ali pogledajte ove fabricke traktore sa 105 konja koliko oni imaju kila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
577 isto ima...+tegovi+DV prdnji most+S-46 motor...nisam ga merio...ali sam dobio 2 mesto na subotickim brazdama pre 44 godine sa trobrazdnim regent plugom od 16 coli sa njim...a posle ga odnesu za srbiju za izvlacenje balvana...@fabianviktor moj 578 3200kg mereno na vagi. nema nikakvih tegova na njemu, sa jedno pola rezervoara otprilike
Jos je to kilaza sa tegovima u zadnjim tockovima.... Vlado vecina traktora novije generacije ima malo kila. Landini powerfarm 110-102ks 3700kg od cega su prednji tegovi 7x36kg. Polmot-Hattat 102ks 4300kg od cega su tegovi prednji10x40 i zadnji 4x80. I da ne nabrajam dalje..... Aaaa evo nadjoh i 577 noviji tip kabine 3510kg dok isti takav 577 ali dv ima 3980kg.Kako ta kubota ima toliko malo kila?
atek kristal12045 sa OM352A motorom sta radi?komsija sinisa mozda i zna za taj traktor u cantaviru....Auuuuuuuuuuuu pa tako je to kad prave zdudane traktore.sve su kraci i kraci.Ja kad sam seo u drugarov Zetor kristal od 120 konja ,pa covece to je duuuugacko bas bas,a i tesko
svaka masina je mocna sa mercedes motorom...ja sam ugradjivao te motore u svaki moj kombajn...sada i u JD-952 imam isti taj motor...E to je prava zverka,jako mocan traktor
nisam jos stigao i da zatvorim supu sa strane...(a ne samo vrabci,morke,kredlini i ostala zivina sto ja ne volim ni u supi)Da video sam na slici,samo izgleda da tu kod vas ima jako puno vrabaca .inace i ja imam takav motor na Zmaju 142
pa slusaj...2012. je...smak sveta ove godina pa mozda i krave polete nego sta drugu ovcaru fali?Hmmmm nisam ga ni cuo ni video.... Mozda kad bi tamo ziveo ili da imam nekoga iz Čantavira,pa ajd. Ovako jok. Nego ajd da pomognemo clanu ovcar80! Motori su verovatno isti ali pvp nisu isto podesene. Verovatno... Ej a sta bi bilo da krave lete?
Evo ovo ga muci. Da li su iste jacine traktorski i industrijski motori. Ja mislim da nisu ali da se moze podesiti na pvp da budu.Mene interesuje da mi neko objasni ako zna da li je njihova jacina ista
a ja mislim da i dizne treba onda zameniti....Evo ovo ga muci. Da li su iste jacine traktorski i industrijski motori. Ja mislim da nisu ali da se moze podesiti na pvp da budu.