Tonchi
Član
Pa i prije, rekao bih da je neka kvaliteta bila do cca 2005. godine, bar što se tiče JD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komsija i moj Zetor 6911 je 1979 godisteSvako ima svoje mišljenje, ali ja mog Zetora 6911 iz 79˝ ne bi menjao. Kvačilo i menjač su bolji nego na nekim kolima, ima grejanje, sedište sa onim vazdušnim jastukom, povremeno podmazano, udobno. Imao sam prilike da radim sa Basakom, kao sto je rečeno, jedan reduktor, menjač, drugi reduktor, reverzer, a za svaki put stisni kvačilo, a još kad zapinje negde pa pomisliš da će nešto da se odvali, ... Sve je to lepo ali ne mora da znači da je novo i bolje.
Ovo se i meni motalo po glavi. Nzm kako kod drugih ali to što ja radim našem imt-u nije humano i ide hebo konju mater. A održavanje džabalesku.Citajuci zadnjih par strana na kraju sam zakljucio da ispada najpametnije uzeti IMT 577 preradjen kao kod majstor Ivana iz Padine...
Imt iz 80ih je super pouzdan traktor. Nas 558 je takodje trpeo torturu 40 godina.Ovo se i meni motalo po glavi. Nzm kao kod drugih ali to što ja radim našem imt-u nije humano i ide hebo konju mater. A održavanje džabalesku.
Nisi jedini..Ovo se i meni motalo po glavi. Nzm kako kod drugih ali to što ja radim našem imt-u nije humano i ide hebo konju mater. A održavanje džabalesku.
Kaki tu samo traktor šteka i ti dijelovi sve novo i iznos oko 800 do 900 eura i ne valja.Možda malo i majstor šteka, a valjda ne i gazda....