MOMOSARIC
Član
Kod nas je proxima dosta skuplja .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@zektor, u kom smislu je 7011 od plastelina? Svi pricaju da je zetor 70ih i 80ih imao najbolji kvalitet.
@zektor, u kom smislu je 7011 od plastelina? Svi pricaju da je zetor 70ih i 80ih imao najbolji kvalitet.
Све то стоји,и наравно да се Зетор не убраја у класу турака и кинеза и не би смео сто посто,али да се дешава проблема превише,дешава се,очигледно не код свих али се дешава,што није никако добро за такво име да такве ствари буду.Прича се повела око мајора,то је већ срамота за Зетор,тј није срамота,врв су пуцали да буду конкурентни Турцима,а направили су гори трактор чак и од турака,а што је најсрамотније је цијена за тај трактор.Ne bi da ispadne da ja sad kao reklamiram zetora, boli me uvo za traktor ali evo ima ovde na forumu par nas iz sela i neka kazu dal je bilo takvih problema sa proximom. Zet moj ima isto proximu 4900 sati jedino cilindar kvacila i nista drugo. Komsija ima 4500 sati menjao vodenu pumpu i nista vise... A to dizne pumpa polomljene poluge ili tako nesto, to je sve do vlasnika ali ajde ne bi voleo da pomislite da sad ja nekog ubedjujem da kupi zetora. Znamo mi svi sta je kvalitetno ali na spram cene sam samo rekao da ne bi poredio turcina kineza i zetora jer ih mnogi stavljaju u istu klasu a to nije ni priblizno isto.
Kod nas proxime koje su se uzimale prije najmanje 5 godina nisu imali problema i jos ih imaju, ali ove novije proxime su brzo zamjenili vecinom kubotom ili classom tako da su onda vjerovatno imali problema ali se samo suti.Kad mi je dolazio Boza iz AV pricao je da je fabrika zetora privatizovana i da je njega novi zetor razocarao,imali su dosta reklamacija i on kaze da ga ne bi uzeo nikad,da ne vredi te pare. E sad jbmga,to je njegova prica