Čim je moj imenjak, mora da je čestit i pošten. Kad se ja odlučim za neku kupovinu, prvo ću pitati vas sa foruma da li prodajete neki svoj traktor, pa onda Radoslava Luku i Nebojšu za mišljenje, a na kraju zna se ko u kući donosi odluku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ti je kod Ace normalno.Ideš i gledaš šta te interesuje.Ako se odlučiš za pazar svaki dogovor je moguć.Ja sam dobio traktor na probu, ako mi odgovara da tvrdimo pazar a ako ne odgovara da ga vratim i uzmem drugi bez ikakvih problema.Gde to još ima i može tako?
Čim je moj imenjak, mora da je čestit i pošten. Kad se ja odlučim za neku kupovinu, prvo ću pitati vas sa foruma da li prodajete neki svoj traktor, pa onda Radoslava Luku i Nebojšu za mišljenje, a na kraju zna se ko u kući donosi odluku.
Jel si ti spustio cenu ili je on ponudio cenu za kombajn koja je bila realno niža od tržišne?To mi je on sam predložio a trgovali smo i ranije kada sam kupio kombajn od njega po ceni za koju ni sada ne može takav da se kupi.
Veruj mi, ima i novo da se kupi (uzme) bez para... Došlo je vreme takvo da je kod svih trgovaca mehanizacijom, dal novom dal polovnom, moguć svaki dogovor. Bitno je samo da vide da si ozbiljan kupac, a to znači da mora da se sedne i oči u oči razgovora. Znam za slučaj gde je čovek prošao na ipard za traktor i dobio rešenje, ali mu nije nikako odgovaralo da realizuje. I ovi iz te firme što je uzeo predračun mu dali pare za ceo traktor da realizuje u roku a on da im vrati kad mu odgovara... Samo da vide da ste ozbiljni i na sve pristaju samo da prodaju...Davno smo pazarili presu kod njega, za nas i vise nego korektan trgovac.
Nama se presa svidela ali falilo para, covek nas bukvalno terao da nosimo presu i radimo a ostatak love da donesemo kad mi odredimo rok...
Prvi put nas video u zivotu, podatke nije hteo da mu ostavljamo, znao je odakle smo i calovo ime, to je to.
Jbg ako su jace cene, ko ce dati bez para danas??
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока