lovac luka
Član
Radio Sam skoro jedan menjač od fendta
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luka od zajebanih imena skidam kapu onom ko ga je doterao novog i to podržavam maksimalno al dati 30000,40000 i vise hiljada za macku u dzaku sa 20000rc minimum to mi se ne svidja nikako, previse sam puta video te sto su stigli od svabe sa 5000,6000rc u full stanju pa posle dva radna dana na klocne i 10000 za popravku a gazda ide po dvoristu i trazi jaku granu ili gredu.Mislim da je npr mtz nov bolji od bilo kog polovnog u toj ceni
Uvek nekako SKRPIŠ komunistu i nastaviš posao
Nemamo mi obični paprike novaca za sofisticirane mašine
Još ako se malo razumeš u mašinu okrpiš ga sam delova ima
E sad yto se od 60+KS odlično pokazao
Turke nisam fasovao
Radije bi Rusa uzeo
A do 75ks samo domaću mudrost
Mahindra me odbija!!!!!!!
Mali Yto je djubre!!!!!!
Kolega jel na tvojoj armi elektercna ac pumpa, skoro sam slusao coveka kako se zali, uzeli mu 650e za pumpu i zamenu, arma ako se ne varam 80ks.Od rusa nema isplativijeg traktora. Kupis npr sad 1021.3 za 27k evra (mislim da je to cena na akciji) sa pdv. Taj traktor jako puno moze da uradi za male pocetne novce. Turcin te snage je 35+ k i vidno je skuplji. Arma je dosta skuplja za odrzavanje od Rusa. Clan @Optimista je kupio 892 i kada smo pricali o cenama servisa Arma je 3x skuplje za mali servis kada radi ovlasceni servis. Kada radis sam onda je svejedno koji je brend jer je neznatna razlika.
Skidam kapu onom ko ga je uzeo novog i napravio 10k sati za 3god i prodao!!! I opet uzeo nov!!!Luka od zajebanih imena skidam kapu onom ko ga je doterao novog i to podržavam maksimalno al dati 30000,40000 i vise hiljada za macku u dzaku sa 20000rc minimum to mi se ne svidja nikako, previse sam puta video te sto su stigli od svabe sa 5000,6000rc u full stanju pa posle dva radna dana na klocne i 10000 za popravku a gazda ide po dvoristu i trazi jaku granu ili gredu.
Jebena situacija ja da ti kazem.Mušovac, ista situacija kao i kod mene. Isti problem isto i razmišljamo.
Skoro u okolini Sapca naletim na "remont" jednog maseja od cini mi se 120ks i to relativno mladog 2000 i neko godiste koji je dosao od preko sa cuvenom stanicom, celo klipa je puklo, dal je ventil napravio dar mar ili nesto drugo ne znam, nisam se bas toliko raspitivao, uglavnom dobio je polovan klip u ne nekom zavidnom stanju, polovne karike sa tog polomljenog klipa, glava ako bog da poravnata samo i sve dobro izmazano silikonom i pobacano nazad, glava stezana od prilike jer dzabe sto moment kljuc imaju kad mere ne znaju, kaze vlasnik(preprodavac) bice to odlican traktor.Skidam kapu onom ko ga je uzeo novog i napravio 10k sati za 3god i prodao!!! I opet uzeo nov!!!
A ko ga je uzeo za 300sati godišnje??????
To je kao i džip u avliji da ideš u crkvu nedeljom
Radili smo privatno još 2003_4_5_6_7 maseje
4 prijatelja su radili u servisu maseje a ja sam bio njihov pripravnik
Šta smo se nagledali iz uvoza
Da dodje bez zadnjeg tanjirastog isl
Dal je mnogo ili ne ali toliko su mu uzeli, covek je domacin i koliko ja znam normalan, mislim da nema potrebe za laganje, i ja sam se prekrstio kad sam cuo.@nebojsa Jeste elektricna je, malo mi to deluje preskupo. Kad pali traktor saceka samo lampice da se pogase, ako ga ostavi na prvm zubu kljuca (pumpa gura gorivo, a traktor je ugasen) to hoce da se desi. Tako mi rekao serviser da li je tako ili nije ne znam.
Moj traktor pravi oko 250 sati godisnje, totalno nerentabilno ali sam hteo nov traktor i znam da matematicki moja odluka nije ispravna ali sam se bojao kupiti rusa za 8k i da non stop bude na klocnama. A tek polovnog zapadnog sam se bojao kao djavo krsta.
Tom logikom je isao moj drugar iz sela. Kupio polovnog jeftino pa ce sredjivati. Sredjivali ga ali mu non stop neki andrak falio, na kraju proda tog i kupi sad na subvenciju 82.1 novog.Dal je mnogo ili ne ali toliko su mu uzeli, covek je domacin i koliko ja znam normalan, mislim da nema potrebe za laganje, i ja sam se prekrstio kad sam cuo.
Novo je novo, dal turcin ili rus al je nov, za to skidam kapu.
Samo jedna ispravka za rusa od 8k,platis za sedam u ne nekom stanju, za 3 za rasturis u sraf i sredis i nema klocni sigurno.
To ne pije vodu, uradjen motor je uradjen motor, uradjen menjac je uradjen, moze da se desi sra.... kao meni pre neki dan al to je jedan od 200,i opet se uradi i ne sme vise biti problema, da se razumemo jedno je nesto uraditi i izremontovati kako treba a drugo je skarabudziti nesto da se kotrlja neko vreme.Tom logikom je isao moj drugar iz sela. Kupio polovnog jeftino pa ce sredjivati. Sredjivali ga ali mu non stop neki andrak falio, na kraju proda tog i kupi sad na subvenciju 82.1 novog.
Meni je rekao jedan inžinjer da ako je nešto masivno i teško, ne znači da je i izdržljivo.kad se motor rasturi smejurija unutra, nekako mi uz radne masine ide bre 100 pa navise cilindar, klipnjaca da je tesko u jednoj ruci drzati a o radilici da ne procam,nekako uliva poverenje kad vidis motor.
Slazem se da sve ide napred, jbg jednostavno tako treba i tako mora al meni kao nekom recimo majstoru to jednostavno ne uliva poverenje, izgleda kao igracka.Meni je rekao jedan inžinjer da ako je nešto masivno i teško, ne znači da je i izdržljivo.
Tehnika napreduje, jbg, pronalaze se novi materijali i načini obrade... A i današnji radni strojevi odrađuju godišnje koliko su nekad odrađivali u desetljeću...