Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro, kako ko,nekome nije problem dati pare za dobrog Zetora.Ja znam za samo jednog Imt-a 577 dv u našem kraju dok ostalo prevladavaju Zetori.Znam za to, ko je imao Zekonju posle samo njega kupuje, sigurno da je dobar ali cena je jedino sto mi se ne svidja, pa strpljiv covek ce za novac jednog Zetora uzeti dva 577!!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Šestak je mačakNije amerikanac budala sa gomilom klipova i 5000 kubika,kakav turbo kakve zajebancije
Skoro sam gledao bas jednu mecku v8 u class jaguaru do duse bi turbo ali kakav zvuk i 360 konjica a motor nikad prostiji a suv kao barut i posle 20 i kusur godinaŠestak je mačak
Bolje šestak atmosferac nego četvorka turbo
Šestak ispunjen krug rasterećen uvek ima obrtnog momenta
Pa nije švedjan lud pa napravio scaniu v8
Nemožeš je udaviti
Kao nekad zglobaš IMT v10
Pa mečka 32jka v10 još se pola sveta kune u nju!!!!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Svaka cast 3cil i 4cil i turbo i smesne zapremine i sve i sve to stoji al meni to jednostavno nije to,kad se motor rasturi smejurija unutra, nekako mi uz radne masine ide bre 100 pa navise cilindar, klipnjaca da je tesko u jednoj ruci drzati a o radilici da ne procam,nekako uliva poverenje kad vidis motor.Velika zapremina rasterecen motor. Trpi losije odrzavanje i trebalo bi da je imuniji na habanje pokretnih delova. Medjutim tehnologija napreduje, imate primer vocarskih Kubota sa 3cil iz obliznjeg vocnjaka koji tuku 10.000rh a na motoru nisu nisu dirali. Napravio ga japanac zajebalo vek.
Imao je ovde jedan pontiak fiero v6 2,8L.... kao neki sportski autoZato mi se svidja amerika, bilo sta da uzmes konjici ne fale, cuveni Mack i CAT....
Ima ovde neki kadilaka, prodaje, 4100cm, i to mrsava oprema i motor neki slabasan
Imamo mana 180 ks 4 cilindra, ne ide lose u sustini ali imas utisak da se davi u kojoj god brzini dok ne postigne neke obrtaje...Kolega ima case 70 ili 75 tako neka oznaka kupljen nov letos 3cilindra turbo motor iz Kinder jajeta
sve to stoji sve je super ali nema obrtni moment na malim obrtajima,!!!!!!!!!!!!!!!!
Lako se udavi!!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Jest i Scania 420 ide "K'O NA STRUJU"Imamo mana 180 ks 4 cilindra, ne ide lose u sustini ali imas utisak da se davi u kojoj god brzini dok ne postigne neke obrtaje...
Imamo i Volvo 180 ks ali 6cl , to je vec nesto drugo, motorna sije pod teretom dok na ovom jedva da se i oseti.