cika_jova
Član
A sta uzeti 110,120,130 konja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kažem sve zavisi od opreme. Neki nema ni šperovanu prednju vuču, ni automatsku kuku, ni pomoćni cilindar hidraulike, ni dvije brzine kardana. A neki imaju sve to i plus još hidraulični volan i Grammer sic.Nesto nisam primjetio da imaju speru ovi koje sam video u radu
Iako
Samo zelenoA sta uzeti 110,120,130 konja
Znam za to, ko je imao Zekonju posle samo njega kupuje, sigurno da je dobar ali cena je jedino sto mi se ne svidja, pa strpljiv covek ce za novac jednog Zetora uzeti dva 577!!Nije loš ni taj imt ali opet Zetor je Zetor.
Šperovanu prednju vuču imaju 6245-7245-7745,sve zavisi od opreme.
Samo zeleno
Sestra moze za Luku, taman da se ozeni, ja sam se vec zeznuo .Vala kad otvorim temu mtz i pocnem da citam jedino sto mi ima logike je da nadjem neku sestru u familiji i da dovedem joj luku il nebojsu kod nje u kucu pa da ga eksploatisem max
Zasto mislis tako?A daleko od žute felne.
Onda luku, jedan korak blize resenju problema, ostaje mtz i dalje u igri..Sestra moze za Luku, taman da se ozeni, ja sam se vec zeznuo .
Salu na stranu dobar 1221 moze jako lepo da sluzi jedno domacinstvo uz normalno odrzavanje i koriscenje ne bi tu trebalo da bude previse problema i ako ih bude ne boli glava jako mnogo.
Ne znam dal pricamo o novom ili polovnom traktoru i u kojoj ceni, dobar 1221 kao sto sam rekao moze lepo da radi al ako razlika u ceni ne igra ulogu onda 1221.3 i mirna backa.Onda luku, jedan korak blize resenju problema, ostaje mtz i dalje u igri..
Hvala za ovo majstore, nista oni nisu problematicniji od sestaka nego druga stvar je u pitanju.Majstor Nebojsa da li smatrate da su modeli 1025.3/1021.3 problematicniji od 1221.2/1221.3? Vidim da potencirate 6cil pa cisto pitam.
Nije amerikanac budala sa gomilom klipova i 5000 kubika,kakav turbo kakve zajebancijePa i ČIKA BOJD KODINGTON je potencirao mlade plavuše i v6 v8 motore
Šalu na stranu juče gledam viljuškar HYSTER 15t a unutra benzinac v8 sa 2 karburatora
Dao mi čika da ga isturiram
Sent from my moto e5 using Tapatalk