Slobodna diskusija o traktorima

Nije loš ni taj imt ali opet Zetor je Zetor.

Šperovanu prednju vuču imaju 6245-7245-7745,sve zavisi od opreme.
Znam za to, ko je imao Zekonju posle samo njega kupuje, sigurno da je dobar ali cena je jedino sto mi se ne svidja, pa strpljiv covek ce za novac jednog Zetora uzeti dva 577!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vala kad otvorim temu mtz i pocnem da citam jedino sto mi ima logike je da nadjem neku sestru u familiji i da dovedem joj luku il nebojsu kod nje u kucu pa da ga eksploatisem max
Sestra moze za Luku, taman da se ozeni, ja sam se vec zeznuo 😀.
Salu na stranu dobar 1221 moze jako lepo da sluzi jedno domacinstvo uz normalno odrzavanje i koriscenje ne bi tu trebalo da bude previse problema i ako ih bude ne boli glava jako mnogo.

Majstor Nebojsa da li smatrate da su modeli 1025.3/1021.3 problematicniji od 1221.2/1221.3? Vidim da potencirate 6cil pa cisto pitam.

Majstor Nebojsa da li smatrate da su modeli 1025.3/1021.3 problematicniji od 1221.2/1221.3? Vidim da potencirate 6cil pa cisto pitam.
Hvala za ovo majstore, nista oni nisu problematicniji od sestaka nego druga stvar je u pitanju.
Bolje imati 130ks i terati ga na 80 % opterecenje nego imati 110ks i terati ga na 110% opterecenja da se uradi isti posao, tad dolazi do problema i onih cuvenih lomova i koje kakvih drugih gluposti.

Pa i ČIKA BOJD KODINGTON je potencirao mlade plavuše i v6 v8 motore
Šalu na stranu juče gledam viljuškar HYSTER 15t a unutra benzinac v8 sa 2 karburatora
Dao mi čika da ga isturiram

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh