Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aaaaa, treba svi da dođete da se divite toj lepoti, planini nad planinama...Ej, zorge, pa nećemo se vređati... Pa majku mu kako nema brda kad imamo planinu u sremu...
Šta planina? Ma sveta Gora čoveče...Aaaaa, treba svi da dođete da se divite toj lepoti, planini nad planinama...
Može, nije problem...Moraćeš mi ti olalija pomoći da aplodujemo jedan snimak kad sremac ode od kuće na drugu planinu... Slabo se čuje pa moram staviti titl.. Inače original za ovu priliku...
To je samo ovim sremcima što ne znaju Srem...Kad iz svinjskog dođu u vinski misle da su u Garmišpartenkirhenu...A malom sremcu najveći breg nadvožnjak za sankanje
Ozbiljno, pre 3 godine mi u ispomoć za prevoz došao rođak iz Sasa, njiva na pola puta između moje i njegove kuće ali nije zalazio u taj deo potesa. Pošaljem ga da spusti dve prazne zmajevke do kanala, kad je on video breg, odsekao se i ne sme da se spusti, te mu ne rade vazdušne kočnice, te da proba da pusti prednju kašiku da ga ona koči...Bila sa nama neka deca iz mog komšiluka, umrli od smeha, taj breg je za naše uslove smešan...To je samo ovim sremcima što ne znaju Srem...Kad iz svinjskog dođu u vinski misle da su u Garmišpartenkirhenu...
Zasto bi izvlacio osovinu,kada meni deluje da se taj semering moze iscupati napolje kada se skine taj zeger?Promena brzine je na prekidač na desnom stubu iza onog brojača hektara i toga. Pokušaću sutra da skinem Seger i izvučem osovinu.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
А чекај, вама требају кочнице на тракторима?odsekao se i ne sme da se spusti, te mu ne rade vazdušne kočnice, te da proba da pusti prednju kašiku da ga ona koči...
Ne znam da li može ni da li mora osovina napolje, mislim da nisam morao ni ovu ploču skidati da bi se to zamenilo. Al' makar ću očistiti dve kile blata koje su se nakupile na ploči.Zasto bi izvlacio osovinu,kada meni deluje da se taj semering moze iscupati napolje kada se skine taj zeger?
Ne. Mada mislim da ih ni nema.Да ли за замену семеринга на вођицама вентила мора да се скида глава мотора? Мотор је "Перкинс" 3.152 .