Meni više odgovara tafe, solisa ovde nema uopšte, ako ništa u tafea staje i naš menjač, i motor
Medjutim čovek u selu ima tafe 42 već 10g
Napravio 7000h samo kvačilo radio
A ili kosi rotacionom165
Balira
Berač
Ore
Sprema
Na Čeneju isto kod Petka se naradio Tafe42 oko 4000h
Tako da za sad pozitivna iskustva
Solis mi nije poznat, liči mi na malog kineza a on se loše pokazao za razliku od velikog
Tako da glasam za TAFE
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Ok, tako sam i mislio.
Kod nas ima tih solisa 7-8 sto ja znam, za dva znam da su ih uzeli ljudi koji rade (izvlace) gradju i drva za ozbiljne pilane i da su zadovoljni.
Mislim da gresis sto upuredjujes solisa sa kinezima, a i kolega koji pominje foton lovol silno gresi jer kaze da su kinezi kvalitetniji od indijaca. Iskustva pokazuju drugacije. Eto tafea svi hvale, a imaju i godina i radnih sati, mahindre isto tako na sva usta svi koji ih imaju, solisi su jos nepoznati i relativno novi ali imaju garanciju 3 godine i niko se ne zali. Dok bar za manje kineze se to ne moze reci.
Onaj lovol jeste ko lutka i spolja i iznutra ali po iskustvima drugih ne bih se usudio mada najvise pruza za iste pare.
Vidi, ukucaj mahindra 6050dw koja je u rangu do 50 ks znaci u klasi tafea koji je 47ks, ne bih rekao da je nared nizak klirens, ali ono sto ona pruza u odnosu na tafe je za ne uporediti. Brzine 15/15 rezerver, ubrizgavanje bosch, hidraulik dize 2,2t, kocnice diskovi u ulju, dve brzine kardana, kabinu da ne pominjem menjaci sa strane ravan pod itd.
Ako uzmemo da je kvalitet indijskih traktora tu negde skoro pa isti, ne vidim ralog da bi tafe odneo prevagu kod kupovine jer se kod njega najmanje dobije za ulozene pare. Jer da budemo realni nije sigurno bolji a ni gori od ova dva a cenom je isti ili skoro isti, a kao traktor je neuporediv sa ova dva pa i da je za nijansu kvalitetniji, sto neko rece ovde tehnologiju iz sezdesetih godina platiti kao i savremen traktor nije bas najracionalnije.
Nemam nista protiv tafea, cak sam i ja gledao njega ali ako idemo onom dobiti najvise za iste pare i u istom kvalitetu
tu tafe ili sad IMT nema sta da trazi. Ne mogu da nadjem ni uz najbolju volju razlog za tafe u odnosu na ova dva, jedino sto si rekao mogu nasi motori i menjaci a i svima su nam poznati i relativno prosti ali novim traktorima necemo valjda to gledati. Jer ako cemo tako gledati, za 2000 kupiti los 558 i jos 2000 za remont motor menjac hidraulik i jos 2000 za prednju vucu i dobijemo traktor od 58ks sa duplom vucom za 6000e, i koja je prednost tafea posle a kosta 17000e, drzava vraca 800000.00 din =6800e, opet dajes 10200e. Mislim, ne ubedjuem te taman posla, vise razmisljam naglas sto bi rekli a i ti ces sigurno dati neki konstruktivan predlog ili savet.
Samo ne znam da li mahindra spada u ovu pricu o subvencijama, ako neko zna nek kaze.