sale ratar
Član
Aco 74 pogledaj u jugokomerciji imaš dobar mkormik 115 sa užim gumama ( može i međuredno) i 3200 sati ako se dobro sećam sa imanja iz Stapara čini mi se, taj tamo nije orao verovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Ćira tanjiracu.Sve smo modele izređali. Samo da ne bude kao kad Manjević kupuje traktor.
To je znak da su precenjeni. A dobar traktor. Jel ravan most?Ima kod nas u selu 892 2005 godiste, 425 sati, nikad plug nije zakacen, al trazi 16500e
Koliko ti sam sati odvezes? ja u sumadiji sa fergusonm nesto preko 200 sati ove godine, 8000 malih bala, 500 rolo, plus nesto kosenja i skupljanja usluzno, spremljeno i oterano do grada oko 130 metara drva, i par hektara obradjeno, kada bi po nasem terenu napravio preko 1000 sati za godinu dana isao bi posle cetvoronoske ....Sa 539 1000_1200h i nije mi žao drzati ga u FULL stanju jer to zaradi
Npr radi oko 4ha voćnjaka 10_12 kultiviranja, 5_6 tanjiranja
3_5 prskanja
Pipalica freza
Košenje detelina i livada, skupljanje baliranje, prevoz, transport i širenje stajnjaka
berač kukuruza, tarup,setva prskanje špartanje, rasipač, baš se naradi, idem logikom kad nateram 15000h prodaji ga naravno izmedju jednom izremontuj pretresi sve, prodaj biće lep mlad
Uzmi drugi ili novi kao ovaj što sam našao u selu 400h 15godina
Većih ima više pa malo prave, 560_transport, čišćenje ovčarnika utovar stajnjaka, oranje spremanje 40-60kj + nešto usluga, najviše u podrivanju voćnjaka na 50_60cm krtična drenaža naravno 1 radno telo+ bukagija 1_2 spora blokada
Slabo sati 400_500h ništa
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Ta jesam. Ali kako? Gledao neke oglase. I video nek case cs zanimljiv. Al kada dodam pdv na tu cenu vec je podosta. Pa transport i carina i eto preko 20 ihahaj. Imas neku opciju za ponude? Nije Slovenija preko sveta. Al na blef nema logike krenuti.Aco jesi li razmišljao o tome da odeš do Slovenije i tamo pogledaš traktor kod nekog kmeta koji je rešio da podmladi svoj vozni park?!
Od tih poslova stari seje pola, prska, baca djubreKoliko ti sam sati odvezes? ja u sumadiji sa fergusonm nesto preko 200 sati ove godine, 8000 malih bala, 500 rolo, plus nesto kosenja i skupljanja usluzno, spremljeno i oterno do grada oko 130 metara drva, i par hektara obradjeno, kada bi po nasem terenu napravio preko 1000 sati za godinu dana isao bi posle cetvoronoske ....