nikola indjija
Član
Nije rovita kada je sve u redu i kada se sve sredi kako treba ali taj red zna dosta da košta.Meni je želja jedan 577 sa mokrim kočnicama i spoljnim hidraulikom kada god to bilo.
Ima Dejaa iz Sasa pa neka ti ga proda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije rovita kada je sve u redu i kada se sve sredi kako treba ali taj red zna dosta da košta.Meni je želja jedan 577 sa mokrim kočnicama i spoljnim hidraulikom kada god to bilo.
@bibi
A posle 3 dana oranja u 558 kabrioletu na ispod 5 stepeni onda nema ni slike ni tona u bircuzu.
Zna bojan taj traktorVlada Maga je pravio ono Nesi sto se druzi sa Galetinim od 577 prepravio da bude 578 i Zoran Carnex ima 578 i to su ne zaustavljive masine a i 560 stari tip nije lose imao sam ga 8000 rh bez generalne ali nazalost prodasmo ga i zao nam svima
Ne bas, 560/577 imaju jacu hidrauliku, a to mi skripi na 558 da moze da radi sa vecim teretima.
Bojane ako vec gledaš tepsijaru imt-a pa još i 578 onda bolje potraži 588. Naravno ako ti treba traktor za oranje,tanjiranje i pripremu. Kod mene u selu ima dva 577 st. tip na prodaju i oba su u vrlo dobrom stanju ali jedan je malo nerealan pa traži love skoro ko za nov tip kabine 577 (više puta sam mu rekao da spusti loptu al ne vredi) a drugi nzm koliko traži ali znam da je čovek prvi vlasnik i da je orao jedno 10-ak godina (ali ne nešto puno kj. kasnije zamenjena 5106-icom a ovaj J.D-om). Zadnjih 25 godina taj traktor najviše radi sa beračem i djubretarom 4t tehnostroj.578 je menjac od 560, prva za oranje ubica. Ali 5 brzina menjac je bolji za povlacenja vecih tereta jer ima manji razmak izmedju brzina. Kod 3br menjaca je problem iz 2 u 3BH dok ne provuce. Ali i ja sam blize 578 nego 577, a najblize sam 560 zbog cene.
Ја сам са ове стране Дрине две седмице фабричке и домаћински одржаване без икаквих оштећења чак и кабине имао за по 10000 км да купим без проблема.А другари су скоро купили зетора са чешком кабином 7211 за 6000е у супер стању.Суша узима данак јбг.а и куповина новијих трактора.Стара типа је код нас од 2500е до 3500е макс.Za te pare ne može naći novi tip ni u raspad stanju kod nas.