Ma i taj traktor nije bas tako neko savrsenstvo i ja sam mislio dok jedan nije kupio i sam se razocarao nema finu hidrauliku sporo dize mogli su bar staviti menjace sa desne strane kao na primer gospodin Hopac.
Svakako nije savrsenstvo ali sam mislio da kazem da su tu malo krenuli da ga redizajniraju. Uz neke korekcije mislim da bi to danas mogao da bude vise nego odlican traktor za nase poljoprivrednike glavni za teze operacije ili pomocni za povrsinske radova po izboru naravno. Nesto kao sto je trenutno Belorus kod nas, ja ruse smatram za dobre traktore za nase uslove za vecinu poljoprivrednika s obzirom na plateznu moc (uz dobro sediste udobnost vrlo lako moze da bude priblizna skupljim traktorima, samo nema modernije igracke u kabini ali jbg ). Ja sam imao u ponudi ruse kad uzimao sedmicu (ali nisu mi tad odgovarali cenovno) a kasnije i kad sam kupovao DF takodje sam imao u ponudi. Ali tu je kocio moj cale jer on ne voli ruske menjace i ako zna iz price lokalnih majstora da su stvarno izdrljivi traktori a i pod utiskom je male kabine i ne udobnosti T-40 sa kojim je imao prilike da dok je bio mlad. Tako da tu nije bilo mesta za dogovor