Znam cene kod vas ali kod nas je druga priča.Može da se nađe povoljno ali u većini slučajeva šverceri uvek prvi saznaju i mašina je njihova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oćeš da ti pošaljem slike one jedne 7-ice? Nije bila nigde u oglasima,koliko znam. Matora jeste (valjda 84-to) ali nije ishabana i mislim da je cifra oko 4000 a ljudi nisu trgovci nego jednostavno imaju viška traktora u dvorištu. Prodali su 5106 (magarac-treb'o sam to kupiti) prodali su 558 a sad su smislili da ide i 577.mislim da malo ko dobije preko 4000e. Ipak su to matori izhabani traktori.
Ima Dejaa iz Sasa pa neka ti ga proda
Isteralibi me iz kuce odma
Što da ne oko 300 eura košta kabina i barem bi znao sta vozi, a kupiti polovnjaka 20+ godina starog i ocekivati da ce proći bez iznenadnih kvarova i ulaganja to teško....Krenuvsi od rusa 1025 imam neki blagi osecaj da ce Bojcetic na kraju kupiti samo kabinu za 558............