Gost 16052020
Član
Ja vas molim da malo iscistite ovu temu - ima ljudi koje hoce nesto korisno da procitaju. Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sto spamujes i ti ??Ja vas molim da malo iscistite ovu temu - ima ljudi koje hoce nesto korisno da procitaju. Hvala.
Ako je ovo spam onda ga izbrisi i kazni me. Eto toliko.Pa sto spamujes i ti ??
O tome sam govorio.Ja sam na ovaj forum dosao da naucim nesto novo ali zadnjih godinu dana samo prepucavanja i ismejavanje odredjenih clanova. Neki od clanova nemogu da se pomire sa tim da se neko sa njima ne slaze pa Bog i tacka.
Ja sam na ovaj forum dosao da naucim nesto novo ali zadnjih godinu dana samo prepucavanja i ismejavanje odredjenih clanova. Neki od clanova nemogu da se pomire sa tim da se neko sa njima ne slaze pa Bog i tacka.Ja vas molim da malo iscistite ovu temu - ima ljudi koje hoce nesto korisno da procitaju. Hvala.
Evo nekih cijena posto sam sta placao,mozda neko bude radio pa da se uporede cijene...
..Glava motora imt 533 puna....233 marke
..klip 88c x 3. ....97 marak
..karike 88c x3 ..33 marke
..leteci lezaji ..17 marak
..lezaj radilice ..58 marak
..azbest znjira ...5 marak
..lezaj spojnicke 6203 ...2 marke
..spojnicka ..67 marak
..lamela ..89 marak
..grana auspuha ..21 marku
..diktunzi ..30 marak
..Lezaj na klipnjaci x 3 ...18 marak
Nisam zapamtio cijene za..lanac i spaner,veliki lezaj spojnicke,silikonsku gumu iza bos pumpe,litru ulja,crveni silikon.Fiber sam zaboravio kupit