smiljan123
Član
Sto mislis da nije za manju frezu...nemoj jeb...t,ja taman kupio frezu a ti sad da on nije za nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkud ti ta informacija da je mjenjač sporiji zar nije isto kod oba.533 ima sporiji menjac 15% pa tu se javlja razlika mozda. Moje iskustvo je da trosi po radnom satu manje od 539. 539 jeste jaci, ali gde prodjem sa 539, prodjem i sa 533. Trojka je lenja pa deluje tako, ali ne staje.
Stoji da je trojka mnogo lenja, ali terali smo ga 14000rc bez otvaranja
A nije 533 za balirku i berac pogotovo za frezu
Jednostavno zastarela serija i nema kvalitetnih lancanika i lanca da se zameni
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Moze se ubaciti duplo kvacilo ali nije upitanju samo kvacilo vec sve sto ide posle njega a to su: druge spojnicke osovine komplet donji snop zupcanika sa supljim vratilom ulazni parovi zupcanika lezajevi za donji snop i naravno korpa lamele druk lezaj. Neka me ispravi neko ako gresim ali mislim da se nosac spojnickih osovina moze iskoristiti.Rekose mi da se bas nebi isplatilo ubacivat dvostepeno kvacilo...sta tu u srvari treba novo ubacivati
Manji problem je korpa i lamele veći problem su djelovi u mjenjaču.Najbolje bi bilo čitav mjenjač od deluksa ubaciti dobijaš i blokadu.E druga stvar je koliko je isplativo možda je isplativije zamjeniti traktor.Rekose mi da se bas nebi isplatilo ubacivat dvostepeno kvacilo...sta tu u srvari treba novo ubacivati
Taj sto je ispala klipnjaca napolje nikada nije otvaran ali je presisao sprej pa dobio udar
Inace po mom licnom iskustvu 539 trosi dosta manje od 533 i mnogo bolje vuce a ovaj od pre par dana sto sam ubacivao motor nije moj traktor, imam i jedan ceo motor od 533 na standardu nikad otvaran nije sjajan dao bih ga za 300e sa svim agregatima i kompresorom i alnaser i alternator i vodena pumpa stoji na paleti moze da upali
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока