Trenutno udaram čežnju,da se malo požele!Cika Aco tu ste, Bogu hvala. Taman sam pomislio da su Vam izdrzljive komsinice dosle glave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trenutno udaram čežnju,da se malo požele!Cika Aco tu ste, Bogu hvala. Taman sam pomislio da su Vam izdrzljive komsinice dosle glave.
Rastavi ja danas motor na traktoru...Malo mi je cugo ulje,malo pirijo na odusak i slinio na diktung glave i danas skinemo glavu a ono noktom mos posteno zapet zub u stublinama.Sutra cu nosit glavu na obradu a onda skidam i blok.Jel neko skoro radio nesto slicno da se otprilike orjentisem koliko kosta obrada bloka koliko koji dijelovi i koje marke da trazim klipove,karike
Uzmi motor od 539 ili 542 i zabodi unutraNe ..bas sam ga to pito i on rece da nije zadovoljan sa tim posto valjda tanji meso,dal bloka il cahura..nisam siguran
Cijene sklopa Petar drapsin za 533 orginal su 56 evra po klipu,neke njemacke 42 evra a indijske su jevtinije samo nisam zapamtio.
Samo ti razbuši na 91,4 i stavi klipove 539 i indiske lisnate karike pusti priče kakav drugi motor .Da se ičiji rezletio moj bi prvi evo radi bez greške.Te teorije tanko meso isto nepiju vode ja znam najmanje 10 traktora koji su tako odrađeni svi rade bez problema po više hiljada sati.Bolje pali i oštriji je nego orginal 533 Bošpumpi nemoj pojačavati punjenjeSkup je motor za fergu 539...a ako kupis nesto bezveze pa ga za dvije godine moradnem radit onda me tek nema nigdje.