Samo ne znam tko koga malo-malo na PP ispituje o plugovima.
Ziv bio!
Ne sporim ja nista tu.
Nego se pitam odakle taj da udje u raspravu sa tobom o plugovima.
Imas nekog znanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ne znam tko koga malo-malo na PP ispituje o plugovima.
Ziv bio!
Ne sporim ja nista tu.
Nego se pitam odakle taj da udje u raspravu sa tobom o plugovima.
Imas nekog znanja.
Haha, ti rece bolji 542, a ne rece ni jednu prednost, nabroja mu sve mane i sam sebe si demantovao..542 je bolji traktor od 539. Samo mu je mana sto je malo neokretniji, veci potrosac, ima losije kocnice, tezi je na volanu, i pre ce da mu rikne motor nego na fergi.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Jaci je, tezi, brzi i sposobniji u transportu, ima skoro duplo veci izbor brzina za rad, jaci hidraulik, uglavnom vecu kabinu, fabricki nozni gas, tezi je napred pa moze da ponese tezi prikljucak...Haha, ti rece bolji 542, a ne rece ni jednu prednost, nabroja mu sve mane i sam sebe si demantovao..
Ma da, mi juzno od Beograda smo poludivljaci, jasemo neispravne razvaline, neargumentovano se pravimo pametni, i treba nas sto pre spustiti na zemlju!Mozda imate neki zapusten 542 pa pravite komparaciju.
Svatko grijesi, decki moji... Tako i ja i priznajem da sam to napisao al danas 8 godina poslije toga tvrdim suprotno.
Ja i dalje stojim kraj svoje tvrdnje da ja na mojem 539 stajem na crtu sa svakim 542 tipa kao na slici (s kabninom) u oranju i tanjuranju s 20 diskova tanjuracom, u mom selu. Za drugu zemlju i teren ne mogu govoriti znam sta je i kako je kod mene. Imam cjelo selo ljudi za svjedoke da smo i otac i brat i ja s nasim 539 tanjurali 2. direktnom u punom gasu stajajuc na traktoru i to ne jednu njivu, tako se radila zemlja jer je otac radio na poslu a brat i ja isli u skolu pa se radilo svasta cime se danas nimalo ne ponosim. Kad uspijete s takvim 542 tanjurati u 2. brzini na bilo kojoj mojoj njivi s tanjuracom 20 diskova ja moj 539 polijem benzinom i zapalim na sred sela.
Jos jednom ponavljam, 542 o kakvom ja pricam se na mom terenu pokazao dobar samo za sitnarije i povrsinske radove.