putin
Član
Mahindra ti je ponajbolji izbor,tu je na trzistu neko vreme,dobri su traktori,prgavi,stabilni..Naravno uz rusa 820.malog rusa ne bi uzimao ako se na bavis vocarstvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kinezi daju garanciju 1 godinu ili 1000 rs. Turci duplo.
Inace 622 ima gume kao bicikl u odnosu na bilo koji drugi traktor te snage-tog ranga. Kako on moze iskoristiti tih 60-ak ks.... nzm. Mozda u vinogradu,vocnjaku dodje do izrazaja ali za rolo bale i utovar istih....
Siki na ovo sam se nadovezao, na kardanu ima prednost u odnosu na gabarite. Bez da poredim sa mahindrom,tumosanom ili nekim trećim.Kinezi daju garanciju 1 godinu ili 1000 rs. Turci duplo.
Inace 622 ima gume kao bicikl u odnosu na bilo koji drugi traktor te snage-tog ranga. Kako on moze iskoristiti tih 60-ak ks.... nzm. Mozda u vinogradu,vocnjaku dodje do izrazaja ali za rolo bale i utovar istih....
Šta si radio na tim traktorima539, 549, 577 sam ja resavao pojedinim clanovima odavde a i drugima..
hahaha,seo je pa plakao od mukeŠta si radio na tim traktorima
Hvala svima na odgovorima, iskreno očekivao sam da će te većina preporučiti MTZ, a vidim Siniša1979 kaže nikako baš model 622....
Ni sam nisam siguran koji model, evo gledam i ovu Mahindru 7030..
http://stefanarilje.rs/7030-di-4wd/
Inače ovo je moja trenutna mašina sa kojom sam prezadovoljan, ali mora nešto jače, tako da će mo se najverovatnije rastajati uskoro.
то не истјеруј из дворишта!!! можеш купити јачи, али 39-ку не дирај )) то је злато, које се нажалост више не производи па га ваља чувати.hvala svima na odgovorima, iskreno očekivao sam da će te većina preporučiti mtz, a vidim siniša1979 kaže nikako baš model 622....
Ni sam nisam siguran koji model, evo gledam i ovu mahindru 7030..
http://stefanarilje.rs/7030-di-4wd/
inače ovo je moja trenutna mašina sa kojom sam prezadovoljan, ali mora nešto jače, tako da će mo se najverovatnije rastajati uskoro.