Taj imt nije radio, za tolike godine malo sati. Zapadni traktor za toliko godina okrene preko 20 000 i mnogo vise. Jos je radio sa prednjom hid ili prednjim utovarivacom a vecina poslije 90ih rade sa oboje. Imt u vecini slucajeva nosi prazan nosac tegova. Nemoj me pogresno shvatit imam i ja imt, nista posebno.
- - - - - - - - - -
Nije to bas tako. Vecina se usreci sa polovnim zapadnim. Slobodno napravite anketu u ovoj temi jer je dosta maseja na forumu a 99% polovni dosli u vlasnistvo, pa bi vidio koliko bi opet kupilo istu/isti ili se eventualno korigovao pri kupovini a koliko bi se odlucilo za novog kineza, indijca i slicno.
- - - - - - - - - -
neki smo to probali,pa pišemo iz iskustva
u danasnje vreme imas solidne kredite iz repubickog fonda za razvoj,iskoristi priliku i kupi novu mašinu
misiš da je švaba lud kad je prodao traktor za par hiljada?a mi pametni?
Nije to bas tako. Vecina se usreci sa polovnim zapadnim. Slobodno napravite anketu u ovoj temi jer je dosta maseja na forumu a 99% polovni dosli u vlasnistvo, pa bi vidio koliko bi opet kupilo istu/isti ili se eventualno korigovao pri kupovini a koliko bi se odlucilo za novog kineza, indijca i slicno.