Dulkaarpad
Član
Sve znamo svi, samo drugim recima napisemo, i obrazlozimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde može da se kupi nosač filtera goriva sa navojem kao na Golfu 1 a da ima 4 izvoda za cevi/creva?Tražim ali svuda u ponudi ima sa 2 izvoda(ulaz-izlaz).Ne tražim ne moguće i ne postojeće jer na traktoru imam takav nosač sa 4 izvoda.
Jesi li obratio pažnju na prikolice za ugalj koje se vide iza?
sve sam vidio kolega. i drva, karetu i onu drvenu sanducarku u kojima se vozi ugalj.Jesi li obratio pažnju na prikolice za ugalj koje se vide iza?
meni traktor izgleda kulturno. mokro kocenje, vanjska hidraulika, duplak, kabina. moj san snova. svjestan sam da je radio u sumi i kamenu. ali ako je ispravan i nije motor na izdisaju vrijedi pokusat pazarit. samo me interesuje realna cijena sa slika. sad uzivo cu se goditi u zavisnosti od stanja.Verovatno da je radio u sumi, sudeci po drvima u pozadini. Svejedno, traktor izgleda lepo. Jeste da je lickan (sto skoro svako radi kad hoce da proda nesto), ali ne mora da znaci da je los i izmucen.
ne znam koliko trazi. predpostavljam da je oko 22 hiljade. ne mora znacit da sam u pravu.Tesko je reci realnu cijenu, oko 16 hiljada ako ne treba nesto puno u njih ulagati.
Znas li koliko trazi za njih?