Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obe su turboRazlika izmedju rakovice 120 i 135 ne znam koja je druga razlika osim snage. najvjerovatnije je razlika kao i kod IMT-a atmosferski i turbo motor.
Obe su turbo
Ova ima Audijev volan a možda i motor.
nemoj da lupas sad o drugim vrstama i da nabrajas sta sve postoji. a turbina uvijek vrti(radi) samo od - do ima naj naj efekat itd.Kad budes imao slobodnog vremena malo pogledaj dijagrame pritisaka u zavisnosti od obrtaja turbokompresora a takodje i dijagrame motora sa ugradjenim turbo kompresorima, postoje i druge vrste kompresora za to ali su skuplje root itd. , mislim da ce ti biti malo jasnije ponasanje motora sa ugradjenim turbo prednabijanjem.
Previse doslovno shvacas covjeka, objasnio je da turbo na malim okretajima ne daje skoro nikakav efekt. Poslije 1900 okretaja se zaljece koliko treba da krene praviti neki tlak u usisnoj grani i to samo neupuceni govore da se "turbina pali poslije 2000 okretaja"...
Tko zna citati zna sta je covjek htio reci svojim komentarom.
ako se ne varam da sam kod jarana na fabiji vidio sa 4 prikljucka. pokusaj kod prodavaca.Gde može da se kupi nosač filtera goriva sa navojem kao na Golfu 1 a da ima 4 izvoda za cevi/creva?Tražim ali svuda u ponudi ima sa 2 izvoda(ulaz-izlaz).Ne tražim ne moguće i ne postojeće jer na traktoru imam takav nosač sa 4 izvoda.
Gde može da se kupi nosač filtera goriva sa navojem kao na Golfu 1 a da ima 4 izvoda za cevi/creva?Tražim ali svuda u ponudi ima sa 2 izvoda(ulaz-izlaz).Ne tražim ne moguće i ne postojeće jer na traktoru imam takav nosač sa 4 izvoda.