Ovo sto kolega pise da je 560 neokretan i da ne valjaju kocnice necu se udostojiti ni da komentiram...
577: Obadva traktora koja sam opisao su bili na njuskalu. Jedan u Bjelovarskom kraju drugi u mojoj blizini. Isao obadva gledati i ovaj drugi za 5000 sam zalio do dana dok nisam Brenu kupio koliko je uredan traktor bio. Bio je pretprosle godine u okolici Virovitice 577 s "plavim" motorom, siroke gume iza jaaaako dobre i nazad je bio novi tip felgi, grijana kabina sa svim staklima, dva para hidro izvoda, registriran, samo kocnice zajebavale i prednje gume bile potrosene. Trazio je covjek 6000€ i meni preko telefona rekao da ide za 5000 samo da donesem novce.
Bude ih, kako ne samo ih treba traziti i vrebati po njuskalu i obavezno pitati za cjenu, nece te preko telefona nitko ugristi. Kad je nekome hitno ili kad nasljednici prodaju koji ne rade zemlju, nadje se traktora samo tako urednih.
Kolega je nasao 5136 u okolici Vukovara. Cjena na njuskalu pisala 45 000Kn, Nazvali covjeka, pitali sve sto ih je zanimalo u vezi traktora i covjek preko telefona kaze: Hitno mi je , gori pod petama, daj 35 000 i vozi ga!! Osli oni tamo, njih trojica, obilazi oko traktora gledaj, mrdaj, pali-gasi, provozali ga i pitaju covjeka koja je zadnja cjena? Covjek kaze 30 000, oni kazu 25 000 i covjek pristane. Nije ga nitko tjerao da ga proda po toj cjeni ali je prodao i tako kupili ljudi traktor skoro dzabe. Eno, taj 5136 radi punom parom kod njih, mjenjali su samo druk lezaj na njemu i jednu glavcinu na prednjoj vuci jer je matica bila otegnuta i svukao se navoj...
5136 za 3400€ uredan, ispravan, registriran, s dobrim gumama... Naidje se na svakakve prodavace, samo treba traziti i cekati priliku.