Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam da ta r120, r135 nije za obicnog smrtnika sto se tice potrosnje?
Bitna je potrosnja a mene zanima i odrzavanje kakvo je posto je menjac ZF i prednji most takodje.
Bitna je potrosnja a mene zanima i odrzavanje kakvo je posto je menjac ZF i prednji most takodje.
danas sam gledo kod kolege na fabiji. i filter je izjedna sa izvodima. nema nosaca. ali ih ima 4 komada.Ne odgovara mi sam filter sa 4 izvoda.
Manjevic
postovanje kolega
i sam ne volim 5100 iz nekoliko razloga ali sto jest jest jesenas orali u istom potezu (njiva od njive 150m) imt 5100 plug 4x30cm, ursus 904b plug 3x30cm i john deere 3040 4wd u kog je ubacen turbo motor od 130ks plug 4x30cm samo da napomenem dubina oranja je bila slicna i imt je tu imao najvecu brzinu rada pa ursus pa john deere ali problem kod john deera nije bio motor jer je stvarno jak nego sama masa traktora jer je mnogo proklizavao sto mu dodje na ono sto sam pisao
i ja sam orao sa univerzalom 683 dts od 68ks sa vogelom 3x30cm ali je to bilo sporo za razliku od ovog sto sam probao i video tako da ne sporim da ti mozes da vuces sa dx85 plug 3x35cm ali to je razlika u brzini rada sa 5100 ako su ostali parametri uporedo isti
da nemisli neko da sam ja strasni zaljubljenik u imt traktore i sam sam imao imt kupljen nov pa sam ga prodao ovde se samo radilo o uporedjivanju dva traktora sto sam imao iskustva sa terena ali sta da se radi takvi smo mi stogod da se kaze ima i one druge strane i ne zameram nekima sto mrze imt ali trebaju da uvaze i nekog ko nevoli neki drugi ako je imao iskustvo sa istim
recimo zetor 160 je za mene super traktor( mala zamerka na trobrzinac menjac ) i imt protiv njega cini mi se nema odgovor
nemojte misliti da ako neko ima drugacije misljenje da ima nesto protiv nekog ovo je sukob misljenja
Bobo@
E sada si mi stavio na muku jer moram da razmisljam,a kod mene je to slaba tacka jer nam je namera da ubacimo u 5106, TS46 koji je bio na kombajnu i sada ga je preko zime otac pretresao i spremio ga za ubacivanje na traktor.
Posto je ovde tema "Slobodna diskusija o traktorima" pa me interesuju vasa misljenja o: Ursus 902b vs MTZ820 ili Ursus 904B vs MTZ892(952)!To su neki od mojih buducih planova pa neki od tih ce najverovatnije zameniti Brenu jer posla i njiva sve manje pa se mora razmisljati o ekonomskoj isplativosti i iskoriscenosti masina!
Znaci neki traktor u klasi ova 4 sto sam naveo za oranje,pripremu,vucu prikolica i beraca siguran,mali potrosac i jeftin za odrzavanje?