Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Galicije, nemoj ga potceniti ali ni preceniti. Vredi on za jednog dobrog...ма он је пола коња....значи да је омануо, 127.5кс има трактор....
Kazete greje se motor u oranju,meni je bas to orjentir za brzinu i dubinu oranja pocnem sa najvecom brzinom i smanjujem dok ne dobijem da se motor na svaki drugu peti krug ne greje i to je to mozes orati danima i nocima bez ikakvih problema,motor peva i naravno duze ce trajati.Naravno tu je i plug 2+1 kao krajnja nuzda ako zatreba olaksati.
Primali smo i mi samare 2012..... Kada su drugi navrsivali 25-30meteri kukuruza,mi smo 5-10m....Bojčetić , tvoja izjava je šamar za nas sa teškom zemljom ove godine .
Ni moja igračka JD 5303 nema nikad dima,da crkne u brazdi nema truna dima.Kad je opterećenje skida obrtaje a temperatpa je uvjek oko sredine tj, normalna radna.@ichbinmilan
Do sada smo bili dobri, sta sad bi
Zanimljivo kod Fiat motora je da ne dime ni kad mu je najteze, samo pocne da smanjuje brzinu, a temperaturu drzi na pola, bez obzira od posla.
Primali smo i mi samare 2012..... Kada su drugi navrsivali 25-30meteri kukuruza,mi smo 5-10m....
Znam da je off ali samar je samar.
Kolko god da im je tesko greju se jedino ako je hladnjak zaprljan ili zapusen iznutra.Ja sam juce orao strnjista 2B brzinom,temperatura nije prelazila 65 stepeni,ostalo oremo 4S.Prekosutra verovatno oremo repista,tu bi trebalo i najteze da bude pa napravicu neki snimak da li traktor dimi i kolika mu temperatura.Dubina oranja naravno nigde nije ispod 30cm.
Evo jednog oranja strnjista s pocetka meseca gde je iz nekog razloga jako kasno radjeno totalom.
Koliko je bitan termostat? Ja ga definitivno nemam jer u jakim radovima ne dize temp preko 60 stepeni.
Samo je jednom, kada sam orao sporo i tesko pod punim gasom nabio oko 75 stepeni.
Znam da temperatura treba da bude oko 80 stepeni i da mu prija radna temperatura, ali da li je i bez termostata isto ok ili da ga kupujem?