Bobo,kako zavaren kad ga fabrika u vecini slucaja nije ni ugradjivala.Sami kazu da termostati koji se proizvode za nase traktore nisu za nista
Na autima termostat radi zato sto je proizvodjac tog termostata BEHR,Kalorstat.....a to za moju grobinu u srbiji nema da se kupi,samo neki kao otkovan.
Ja sam u zivotu do sad vise izvadio termostata iz traktora nego sto sam ugradio,a i ovima sto sam ugradio posle sam vadio.Trenutno mislim da su u selu 100% svi traktori bez termostata.Tesko da to neko ima.Meni licno je jeftinije staviti karton na hladnjak i eto radne temperature.
I jos nesto,kad se vecina vec razume trebala bi da zna da je motorima najveci problem za habanje klipova,karika,hilzne....HLADNI START,a ne sto kasnije nema neku radnu temperaturu.Svaki traktor postize 60 stepeni bez problema i po zimi i to je neka radna temperatura,a kad se pali po minusu sa antifrizom krece grejanje iz nule.E kad se naspe vruca voda motor nema toliko habanje u startu.
Evo primer,komsija ima Rakovicu 60,kupio novu davne 1979,motor jos nije radjen ima preko 10000 sati,nikad nije imala termostat iz fabrike je tako izasla,covek redovno menja ulje,zimi vruca voda i cim je upali patos gas dok ne proguta(tako on kaze)i tako 30 i kusur godina i jos radi a ovde se raspravlja o tome kako ce IMT i Rakovica duplo krace trajati bez termostata,nece nebrinite,izdrzljivo je to cudo od motora.Nije od papira.