Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi suguran? Jeste 50% ali postoji ograničenje u visini iznosa. Ista stvar je i sa Mađarskim mašinama, maksimalan iznos povrata je 25 hiljada eura. Za taj kombajn treba šestoredni adapter, a najjeftiniji Mađarski izađe 22 hiljade eura kada se odbije podsticaj i pdv i to je stara cijenaKomsija gledao nov claas trion . Nevjerovatno , sa 50 posto posticaja posto je mladji covjek ,bez pdv a izadje 60 i nesto hiljada evra bez adaptera a kukuruzni adapter 5 redi claas sa Madjarskim posticajem od 70 posto ,posto se radi u Madjarskoj izadje 9500eur bez pdva. Eto dobre kupovine. I ja se razmisljam .
Meni onaj veći Gk 120 izgleda vrlo interesantnoSad kad ukinemo carine kini bice onaj njihov aksijalac deciji jeftin![]()
200 000km je maksimum za pravna lica i sp.Jesi suguran? Jeste 50% ali postoji ograničenje u visini iznosa. Ista stvar je i sa Mađarskim mašinama, maksimalan iznos povrata je 25 hiljada eura. Za taj kombajn treba šestoredni adapter, a najjeftiniji Mađarski izađe 22 hiljade eura kada se odbije podsticaj i pdv i to je stara cijena
Па ваљда ће отворити фабрику у Србији кад виде потенцијал и да ми немамо фабрику.Problem sa tim modelom je taj da ne može da stane u kontejner.![]()
Opet to izađe malo više, s obzirom na početnu cijenu.200 000km je maksimum za pravna lica i sp.
Za petoredni adapter isto siguran . Jedan komsija ga uzeo i radi snjim. Nisu mi jasni koji uzmu oros pored claasa za skoro isto para