Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Realno ako Almex nema nešto na stanju ,mogu zamisliti šta je sa drugim brendovima.
Kad nas ima dva nova Triona naradili se ove godine za sve novce.Nije bilo nekih problema koliko znam ,oba su mi u komšiluku.Kod mene je taj veći uradio 3 parcrle sa 3 kulture u našem ataru i svu pšenicu u Jermenovačko.U soji nisam radio.
Šta reći osim da je kombaj brutalan.
Jedino što mi se ne sviđa to je cena i ona je brutalna.

Kod nas covek ima Deutza,kupio ga novog pre par godina. Kombajn je radio 3-4 godine perfektno i ove godine su poceli problemi. A zbog loseg lagera delova,vise je kombajn stajao nego sto je radio.

Znam da mu cesto kida osovinu u vetru,sa tim imaju bas problem. I cuo sam da za bilo koji deo cekaju po 10 dana.
Nemam broj,ali probacu da nabavim

Kupio je kod nas kolega triona, i njegov vozac kaze. Kombajn u kabini preglasan, rezervoar ne moze dva cela dana da im izgura. Kombajn se i pored leksiona kojeg vec imaju naradio u psenici i kukuruzu, ne znam da li su sa njim radili suncokret i soju ili je to radio Lex.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Čitao sam komentare po forumima kažu da im menjač strada često, dosta gluposti pravi probleme i nisu više ni blizu nekadašnjim modelima.

Nazad
Vrh