DraleTD
Član
Да за Дајц-а узео сам Ман био у понуди и Доналдс али јефтинији од Ман-а. Јбм га ја кад не знам шта је боље купим скупље. Ваљда се нисам зезнуо видећу сутра кад га будем издувавао.Za Dajca? Fleetguard, dobri filteri. Imas u Anavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да за Дајц-а узео сам Ман био у понуди и Доналдс али јефтинији од Ман-а. Јбм га ја кад не знам шта је боље купим скупље. Ваљда се нисам зезнуо видећу сутра кад га будем издувавао.Za Dajca? Fleetguard, dobri filteri. Imas u Anavi.
Ма данас сам хтео да узмем ПВЦ цев за водовод и у некој трци-фрци заборавим. Мораћу ујутро отићи да узмем једну од 2 м ваљда ће бити довољна.Nabudži periskop kao ja na Claas-a i ne treba ti vazdušni filter.Izduvaš ga svakog petog desetog dana čisto reda radi.
Koja je oznaka filteraДа за Дајц-а узео сам Ман био у понуди и Доналдс али јефтинији од Ман-а. Јбм га ја кад не знам шта је боље купим скупље. Ваљда се нисам зезнуо видећу сутра кад га будем издувавао.
Ovo je priča za malu decu. Nekada je to bio kvalitet, sada je fuš roba...Samo Donaldson nista drugo
Da li pise na filteru Donaldson? Ili samo na pakovanje pise?Ovo je priča za malu decu. Nekada je to bio kvalitet, sada je fuš roba...
Kupio Donaldson set za kombajn 3 kompleta u Mikronu... Provukao prašinu na fini za 5h rada... Tuga. Stavio drugi i treći set u istom danu, opet isto.... Kada sam otišao u Mikron i rekao im to, oni se prave ludi kao nemoguće je to, nisu se udostojili ni da pogledaju,..... Sve se isčuđavaju da ti nije moguće... Oni zamenski filteri što se prodaju u Almeksu su Deset u glavu za Donaldson.....
Isto tako sam prošao i sa uljnim filterom, dolazi u setu uvek i Bakarna podloška... Kod nekog filtera ima, kod nekog nema.... I to sam im rekao, oni se opet prave ludi, kao to je nemoguće.... A cene napičili kao da prodaju Mercedesa....
Piše sve po ps-u. I na filteru i na kutiji i nalepnice na kutiji. Kupljeno u Mikronu u Sirigu. Oni samo te prodaju.Da li pise na filteru Donaldson? Ili samo na pakovanje pise?