talianu
Član
Koliko stane u tvoje "silose"? Ja sam razmišljao ambar da presvučem sa armaturnom i tom plavom mrežicom.Moj je od cevi i mreže a da ubacujem letve daske trte mrte puno posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, to sam primetio nazalost Ali vise me zanima u teoretskom slucaju ako bih resio miseve (retko pakovanje vreca, na paletama, macka), da li bi kukuruz duze trajao u vrecama ili na (velikoj) gomili? Primetio sam da recimo za jednu noc dzak olaksa 200-300 grama, zato ih i punim za toliko vise uvek, da se ne brukam.Tesko je sacuvati od miseva , izbusi jednu vrecu pa se to srusi... Dzambo vrece su mnooogo bolje rjesenje
To je zanimljivo, da li ce da pocne da se greje u dzaku? Mislim, i taj sto ga kupi ce ga drzati u dzaku jos dugo verovatno. Koji li je tu realan rok upotrebe...U vrece je dobro ako se moze prodati u nekom kratkom vremenu dok ne napadnu misevi ili se pocne grijati
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Meni i jambo vrecu progrizu. Ovi otrovi za miseve sada su samo bacanje para. Na adapteru za kukuruz sam primetio 3 pacova i to ona tovljenika, naspem na dosta mesta 1kg otrova i to pojeli za 2 dana i nista im nije. Upalim adapter i 2 ubijem a 3 istrca iz adaptera ko da je pojeo vola. Pre je bio neki otrov u flasici koji mesas sa cim hoces i on je konja mogao ubiti koliko je bio jak.Tesko je sacuvati od miseva , izbusi jednu vrecu pa se to srusi... Dzambo vrece su mnooogo bolje rjesenje