jel sad kiraj veteran na forumu??
znaci inspekcija...
znaci inspekcija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Nisam probao na 1100 obrtaja a i ovako na 540 ga vozi na 1600-1700,a ne pun gas.Sto se tice kipovanja verujem da mnogo brze ide kad ja nisam prisutan .
ta moj sto teras brze,on cistije radi.*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):pa roberte mogu i ja brati 5tom sporom ali to je brzo i tad ima dosta necistoca u bunkeru i tarup ne istarupira najbolje i traktoru je malo teze...jedno je raditi redak i slab kukuruz a drugo je raditi gust i jak kukuruz,sve to zavisi,redak i slab kukuruz se uradi brze a gust i jak sporije a zna se koji daje bolji prinos
sa ovim beracem nemam problema sa zagusljivanjem jer ima veliku propusnu moc,jedino mi se remen na tarupu vec malo pokidao i popucao(a uradio je dobrih 100kj) ali ga moram do sledece sezone zameniti,kao i neke sitnice na njemu.
jedino sto mi smeta je da se nemoze podesavati levi tocak da se razvlaci i uvlaci i da se podesi da prati traktorski tocak,i najradije bi mu prepravio onaj sistem za pomeranje rude koji je mehanicki,na hidraulicni kao sto imaju na zmaju.
Celih 100 jutara.Ala se taj naradio*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):sa ovim beracem nemam problema sa zagusljivanjem jer ima veliku propusnu moc,jedino mi se remen na tarupu vec malo pokidao i popucao(a uradio je dobrih 100kj)