homoljac892
Član
o tim beracima sto ih vuku po njivi drugom brzom se jedino moze pricati u proslom vremenu zato sto su sada verovatno u starom gvozdju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vjerovatno je naletio na tako reci izbacen iz vinkla. pa pucaju osovine,ko zna kako je teran kod proslih vlasnika a i valjci ako su svi gumeni i ako su puno zbijeni mogo da daju opterecenje pa da puca osigurac, berac ako radis sa njim moras ga i odrzavat i podmazivat, ja radim dosta usluzno i naprimjer radimcitav dan i ako dodjem u 11 ili 12 sati navece a moram opet u 4 ujutru ici brat ja obavezno podmazem sve znacajnije mazalice svaki lanac dobije ulje sae140, i zupcanici mast i samo gas.evo da se i ja uklucim jedan moj rodjak je kukpio sempetera eko 3500 .znaci komplet ubrzan sve i ljustaci tarup vucni lanac transporter korpa navarena jos za 70 cm.ali pucaju osovine osiguraci haos.jos sto je najgore tureni 6 valjka gumeni pa strasno. a bere prvom brzom .za drugu mozes ako je slabo.ja sam brao u drugu jednom iz 50 ara 2 korpe.
o tim beracima sto ih vuku po njivi drugom brzom se jedino moze pricati u proslom vremenu zato sto su sada verovatno u starom gvozdju.