Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema pojma da pomaže dok on obiđe on opet suv,Na beracu SIP EKO 3500,čovek namontirao punpu za vodu koju pokrece klinasti remen.Punpa se snabdeva vodom iz burića iznad ne. Sa zadnje desne strane beraca namontirane su dve prskalice,povezane crevom sa punpom.Kad je suvo posle 11sati on koristi taj sistem i kaze da odlicno bere sto se tiče čistoće.Znaci prska ne red koji već bere nego svaki sledeci.Ja to nisam video smejao sam se kad sam čuo,mozda ima i logike.
SIpas sta je bilo. Ajde majstore pocece berba. Odgovori na moju puruku u pp ako imas vreme.Posto sam izremontovao sva tri reduktor na sipu zamenio lagere,bolcne,semeringe i sve sto ide uz to.Zanima me sta sada da sipam u reduktore ulje ili mast,ovdasnji majstor u pokusaju mi je predlozio da pomesam ulje i mast 50-50 i to sipam,molim za vase misljenje hvala.