na koji klip misliš
Što podiže koš,bunker.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koji klip misliš
Ti si bar imao staklo ja sam pre neku godinu popio klip direktno u potiljakI sad ponekad prebaci. Što se tiče čistoće branja prilično je dobar, mada sve zavisi od vrste kukuruza i doba dana. Ovo je brano rano ujutro i u celoj zmajevci garantujem da nema ni 10 kom ljuske. Inače kako dan odmiče sve je prljavije tj. ubacuje oljustenog krsa. Ventilator bi donekle rešio problem ali u odnosu na dr. berače podnosljivo je.
Ovako izgleda popodnevno 2010 godine http://www.youtube.com/watch?v=7JKlzAFJBfs&list=UUe_zxVCTxjkEHasWtTvvCQg&index=1&feature=plcp
dva kratka klipa kod njega se koš ne izvlači nego odma kipaŠto podiže koš,bunker.
Voleo bih da neko napiše koji berač može brati kukuruz posle podne bez perušine, šaše, kukuruzovine ili kako to već ko zove.
tako nesto. video si ?јел данас око 1-2 ?
tako nesto. video si ?
izasao 2550 evropejaca sa prevozomOdličan izbor ja imam eko 3500 valda im je razlika samo u bunkeru i extra je berač,neka bude koristan
koliko je evropskih koštao?
срео сам га када сам ишао за БГ близу аутопута, колко је био, где си га узео ?
neki andrej,ima i jednoredne i dvoredne zmajeve i sipove,i pet sest traktora mahom torpeda. trazi 3500 za kk30 i 4200 za eko a sve to nije radilo po par godina i zardjaloDruze,koji to prevarant ima u padini?tu nema ni jedan trgovac beracima.a nema ni jednorednih sip beraca-mozes na prste da ih nabrojis sve.