Zoran Kostović
Član
Danas po prvi put pustio berač u pogon. Radi ko singerica. Biće sutra slike jer su mi klinci ukrali USB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa prodavo sam ga,vise nije na prodajuPa ako ga prodajes to je tvoj berac!!
evo pri kraju je , još nekih sitnica da se postavi ,prešmirgla i ponovo ofarba završni sloj da ljepše izgleda
noževe tarupa nisam mogao postaviti drugačije nego u jedan red da idu samo desni noževi a u drugi i treći lijevi , znači u jedan red nikao nisam mogao da uklopim dva ista i jedan različit nož , nema šanse sudaraju se a i nema nikakve logike
![]()
![]()
nesmijem ni da pomislim koliko sam već uložio na ovo čudo , danas onako 'ladno mi izbaci 100e iz džepa a skoro ništa konkretno nisam kupio , bože sačuvaj koliko su sitnice skupe
raspao se neki lezajDrugovi molim za pomoc,Krenuo sam sa berbom kukuruza ali javlja mise problem.Naime na svaki 2-3 spada mi levi privodni lanac nemogu da skontam zbog cega spada.Ako je neko imao isti problem neka pomogne,mirko upomoc.
Drugovi molim za pomoc,Krenuo sam sa berbom kukuruza ali javlja mise problem.Naime na svaki 2-3 spada mi levi privodni lanac nemogu da skontam zbog cega spada.Ako je neko imao isti problem neka pomogne,mirko upomoc.